8. Medlemmar

MEDLEMSKAP I KRIK

KRIK är en medlemsorganisation och får statliga bidrag för att bedriva den verksamhet som vi gör genom demokratiskt uppbyggda lokalavdelningar. Vem som helst som har ett svenskt personnummer kan bli medlem i KRIK!

KRIK har ett centralt medlemsregister och tilldelar medlemmar lokalavdelningstillhörighet beroende på vilken lokalavdelning man bor närmast. Det går att göra aktiva val av lokalavdelning när man blir medlem om man önskar det. Genom medlemskapet så får man vår medlemstidning KRIK-nytt utskickat till sig två gånger/år samt rabatt vid läger och på evenemang.

KOSTNAD

Är man yngre än 26 år så är det helt gratis. Är man över 26 år kostar medlemskapet 100 kr/år.

VARFÖR SKA JAG BLI MEDLEM?

  1. Som medlem är du är viktig pusselbit i en stor kristen ungdomsorganisation, där vi tillsammans får vara med och bygga Guds rike och leda er ungdomar till Jesus.
  2. Du får rabatt på alla KRIK-läger som arrangeras och vår medlemstidning “KRIK-nytt” två gånger per år.
  3. Tack vare ditt medlemskap skapar du möjligheter för KRIK att växa med er lokalavdelningar och läger, viktiga kristna sammanhang där Jesus är i centrum!

FÅ IN NYA MEDLEMMAR!

Vi vill att alla lokalavdelningar aktivt jobbar för att få in nya medlemmar kontinuerligt. Det gör man enklast genom att ha med sig fysiska lappar (se bilden nedan) med sig på alla samlingar och får folk att skriva upp sig som medlemmar. Självklart går det också bra att få in nya medlemmar digitalt! Gå in på länken krik.unity.se/medlem så kommer du direkt till formuläret. Det är även där ni som ledare fyller i de uppgifter som ni får in på de ifyllda medlemslapparna. Har ni väldigt många lappar och inte orkar med det jobbet själva så är det bara att posta lapparna i ett brev till KRIK-kontoret så löser vi det.Saknar ni medlemslappar? Mejla emmy.leander@krik.se så skickar vi ut lappar till er omgående!